Watersport Aquarena

Watersporten in Aquarena

Aquarena
02 december 2023 - 16 december 2023
Angelslo, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveld, Bargeres, Delftlanden, Emmen-Centrum, Emmer-Compascuum, Emmerhout, Emmermeer, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam/Veenoord/Zandpol, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Rietlanden, Roswinkel, Schoonebeek, Weerdinge, Weiteveen/Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer

Onder begeleiding van De Emmer Duikers en de Reddingsbrigade Zuid-Oost Drenthe ga je kennismaken met persluchtduiken, snorkelen en reddingszwemmen. Je kunt je opgeven voor één van de data zodat je kennis kan maken met deze drie activiteiten. 

Voor wieVanaf 8 jaar mét zwemdiploma
Wanneer2 of 16 december
Tijd9.00 - 11.00 uur
WaarAquarena Emmen
DoorDe Emmer Duikers en de Reddingsbrigade Zuid-Oost Drenthe
KostenGeen

Mocht je persluchtduiken erg leuk vinden dan kun je ook bij De Emmer Duikers terecht voor het volgen van lessen (www.emmerduikers.nl). Dit geldt uiteraard ook voor de Reddingsbrigade (www.rbzod.nl).

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.