Kinderen kijken door een loep naar een vlinder

Vliegensvlug

Noordbarger
08 juni 2024 - 08 juni 2024
Angelslo, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveld, Bargeres, Delftlanden, Emmen-Centrum, Emmer-Compascuum, Emmerhout, Emmermeer, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam/Veenoord/Zandpol, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Rietlanden, Roswinkel, Schoonebeek, Weerdinge, Weiteveen/Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer

 Er vliegt heel wat door de lucht in onze natuur. Ontdek samen met ons wat allemaal. Van veraf, maar ook van dichtbij; wel eens een vliegje onder de loep gehad? En hoe kunnen we een vliegwedstrijdje doen zonder vleugels? Maak je eigen vlinder voor thuis.

Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en wordt georganiseerd door IVN Emmen-Coevordenexterne-link-icoon.

Natuurbeleving staat voorop
Wij geven de kinderen graag alle aandacht om ze volop de natuur laten beleven. Dat kan het beste met een besloten groep van kinderen die van tevoren zijn aangemeld.

Begeleiding
Er gaan altijd minimaal drie begeleiders mee. In bijzonder gevallen kunnen ouders, in overleg, als begeleider mee. Voor informatie: mailen naar IVN Emmen-Coevorden.

Locatie
Enkele dagen voor aanvang van deze activiteit ontvang je een e-mail met daarin meer informatie en de locatie van de verzamelplaats.

Wat: vliegensvlug activiteit in de natuur
Voor wie: 6 t/m12 jaar
Wanneer: zaterdag 8 juni
tijd: 14.00-16.00
Locatie: Noordbarge. Enkele dagen voor de activiteit ontvang je een mail met daarin de precieze verzamelplaats.
Kosten: €3,-

Contact: s.bogers@emmen.nl

Aanmelden vliegensvlug

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.