Sportakkoord Emmen Beweegt is trots op al haar partners

Het jaar 2023 was een succesvol jaar voor het Sportakkoord Emmen Beweegt. Wij hebben het hele jaar mooie aanvragen ontvangen.

  • 14 aanvragen afgehandeld tot € 500
  • 32 aanvragen afgehandeld tussen € 500 en € 10.000
  • 4 aanvragen nog in behandeling

De aanvoerders besteden hier de nodige zorg en aandacht aan en beoordelen deze aan de hand van onze voorwaarden. De buurtsportcoaches hebben hun werkbudget vanuit het sportakkoord goed besteed aan de inwoners en initiatieven in hun gebieden.  

Het is voor ons van grote meerwaarde om mee te denken en proactief te handelen. Dit om achteraf teleurstelling te voorkomen. Wij bieden ondersteuning wanneer een partner er niet uitkomt en horen het ook graag wanneer je een aanvraag weer intrekt. Benieuwd naar welke aanvragen al zijn uitgevoerd en welk budget hiervoor is ontvangen? Kijk op dit op de website van het Sportakkoord.externe-link-icoon

In 2024 gaan wij gewoon door!

Er kunnen weer plannen worden gediend vanaf 1 januari door te mailen naar sportakkoord@emmen.nl. De werkwijze en voorwaarden zijn te vinden op de websiteexterne-link-icoon.

Bedankt

Wij bedanken alle partners voor dit prachtige jaar en wensen iedereen veel succes met de verdere uitvoering. Namens de kerngroep wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar.

Contactpersoon

De projectleider is Monique Bruins. U kunt haar bereiken door te mailen naar sportakkoord@emmen.nl of bellen naar 06 – 52 49 00 47.

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.