Kinderen en volwassenen aan picknicktafels aan het werk met papier en drukinkt.

Rondje Rensenpark

Rensenpark
13 juli 2024 - 13 juli 2024
Angelslo, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveld, Bargeres, Delftlanden, Emmen-Centrum, Emmer-Compascuum, Emmerhout, Emmermeer, Jongeren (12 tot 18 jaar), Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam/Veenoord/Zandpol, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Rietlanden, Roswinkel, Schoonebeek, Volwassenen (vanaf 18 jaar), Weerdinge, Weiteveen/Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer

Op zaterdag 13 juli 2024 is het Rensenpark open voor het grote publiek. Beleef een Rondje Rensenpark! Naast een kijkje achter de schermen bij verschillende organisaties laten we de bezoeker echt ervaren wat er allemaal te doen is op het Rensenpark.

Dit jaar zetten we de deuren van het Rensenpark letterlijk open. Bezoek de vele creatieve studio's, de tuinen, neem een kijkje op het KIDS plein of stap in de wereld van theater. Bij het amfitheater zal weer ruimte zijn voor een optreden van een prachtige band.

Naast een Rondje Rensenpark zijn er allerlei workshops te volgen voor de kinderen. Geniet onderweg van een drankje en laat je verrassen door de heerlijke hapjes!

Kortom, kom op zaterdag 13 juli naar het Rensenpark.

Bekijk het programma hier.externe-link-icoon
https://krant.emmercourant.nl/reader/?epub=https://krant.emmercourant.nl/ndc-ws/emmercourant/issues/9382/#/pages/12-13externe-link-icoon

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.