Landschap met water en bomen

Nederlands kampioen Arjen Holties gehuldigd

01 februari 2024
Algemeen nieuws

Op woensdag 31 januari huldigde wethouder Pascal Schrik de 25-jarige Arjen Holties uit Schoonebeek. Op 17 september 2023 werd hij Nederlands kampioen Mensport tweespan paard (klasse M) in Exloo. Hij komt uit voor de Menvereniging Achter ’n Bos. 

Liefde voor paardensport

De liefde voor de paardensport is er met de paplepel ingegoten. De ouders van Arjen Holties hebben altijd paarden aan huis gehad en gingen jaarlijks naar meerdere paardensportevenementen. Via via is hij de sport ingerold. Rond een jaar of dertien is hij actief gaan deelnemen aan wedstrijden. Zijn doel voor komend jaar is om deel te nemen aan de hoogste nationale klasse en aan een internationale wedstrijd. 

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.