Muziek

MFA Delftlanden
12 december 2023 - 12 december 2023
Delftlanden

Tijdens deze workshop van muziekdocent Sonja de Haan gaan de kinderen muziek ervaren en maken. Daarbij komen spelenderwijs veel liedjes aan bod, waarbij ondersteunde materialen worden gebruikt. Er wordt gezongen, gedanst, geluisterd, bewogen en ook zijn er muziekinstrumentjes, waarop de kinderen zelf mogen spelen. Plezier beleven aan deze muzikale activiteiten staat centraal en draagt op een positieve manier bij aan de ontwikkeling van het kind.

Mee doen


Sonja de Haan komt op 12 dcember op Voorschool Delftlanden en bij Kinderopvang Klein Duimpje langs. 

Lijkt dit je leuk voor jouw kind? Is jouw kind tussen 2 en 4 jaar en deze ochtend niet bij Klein Duimpje of Voorschool Delftlanden? Neem contact op met Sarah en we kijken samen wanneer jouw kind zou kunnen aansluiten bij deze acitivteit.

Wat: Muziek 
Wanneer: op 3 momenten op12 december
Voor wie: 2-4 jarigen
Waar: MFA Delftlanden

Contact:

Sarah:
Tel: 0611342846
E-mail: s.bogers@emmen.nl

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.