Natuurbad Zandpol met zandstrand

MegaBlubberPowerRace

Natuurbad De Zandpol
10 mei 2024 - 10 mei 2024
Angelslo, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveld, Bargeres, Delftlanden, Emmen-Centrum, Emmer-Compascuum, Emmerhout, Emmermeer, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam/Veenoord/Zandpol, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Rietlanden, Roswinkel, Schoonebeek, Weerdinge, Weiteveen/Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer

Ook dit jaar wordt de MegaBlubberPowerRace weer een groot spektakel! Bij Natuurbad De Zandpol in Veenoord worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de groepen 5 tot en met 8. Het hebben van zwemdiploma A is verplicht

Voor wie: groep 5 t/m 8
Wat: de MegaBlubberPowerRace
Waar: Natuurbad De Zandpol, Middenweg 120, 7844 KV Veenoord
Wanneer: vrijdag 10 mei 2024
Hoe laat: van 10:00 tot 12:30

Extra informatie
Om deel te nemen aan deze activiteit, is zwemdiploma A verplicht. 
Een lunchpakketje moet je zelf meenemen.

Tijdens deze dag zullen studenten van het Drenthe College de activiteiten begeleiden. Ook de buurtsportcoaches van de gemeente zijn deze dag aanwezig als aanspreekpunt. Voor vragen kunt u bij hen terecht.

Neem voor meer informatie contact op met bscemmenoost@emmen.nl

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.