Landschap met water en bomen

Kampioenen Pepijn Kuipers en Eline Scheve gehuldigd

20 december 2023
Algemeen nieuws

Op woensdag 20 december huldigde wethouder Pascal Schrik de mountainbikers Eline Scheve en Pepijn Kuipers uit Emmen. Zij zijn 9 jaar. Op 30 september 2023 werden zij Nationaal Kampioen Mountainbike in Hapert. Samen fietsen ze bij Wielersport Vereniging Emmen (WSV). 

Jong talent 

Bij zowel Eline als Pepijn zijn ook de vader en de broer actieve mountainbikers. De nationaal kampioenen trainen regelmatig en hebben veel prijzen gewonnen. Pepijn vroeg een mountainbike voor zijn verjaardag en startte bij WSV in maart 2021. Dit jaar was hij elk weekend te vinden bij een landelijke of regionale wedstrijd. Eline ging mountainbiken met haar broer en vader toen zij acht jaar oud was. Dat vond ze zo leuk dat ze niet meer is gestopt. Zij wil graag professional worden. Daarom geeft ze nooit op en blijft ze doorgaan. 

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.