Een foto van een jongen op zijn kop in een salto met oranje letters er doorheen.

Jongerenfestival Energieboost!

FC Emmen
15 maart 2024 - 15 maart 2024
Jongeren (12 tot 18 jaar), Volwassenen (vanaf 18 jaar)
De Oude Meerdijk

Kom jij ook naar het nieuwe jongerenfestival in Emmen?

Op vrijdag 15 maart 2024 van 11.00 tot 18.00 uur is het FC Emmen stadion het decor van het jongerenfestival Energieboost. Met optredens van Màvcase, Syl7 en JustRon. Alle jongeren uit Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn zijn welkom voor een dag vol sport, creatieve workshops, ontmoetingen en films. Het Kickstartfestival is opgezet voor en door jongeren van 16 tot 24 jaar in Zuidoost-Drenthe.

Wat kun je doen op 15 maart?

Kom je naar het FC Emmen stadion? Dan kun je inspirerende films zien, gemaakt door jonge makers. Of je bekijkt de foto-expositie ‘Omzien naar Elkaar’, met foto’s gemaakt door jongeren, en voegt hieraan je eigen foto toe in onze photobooth. Voor sportliefhebbers is er een uitdagende clinic kickboksen, en je kan je creativiteit de vrije loop laten met kapotgeslagen servies of met textielafval door bijvoorbeeld een wandkleed of een tas te maken. Ook kun je meedoen met een workshop graffiti, de open mic en een skate clinic bij de ‘urban zone’. Tussen 16.00 en 17.00 uur kun je in gesprek met beleidsmakers en bestuurders uit de regio. En we sluiten de dag af met optredens van hiphopartiesten Màvcase, Syl7 en JustRon. Dus kom met je vrienden!

Volg Energieboost op Instagram (@energieboost_festival) om op de hoogte te blijven van het programma!

Meer informatie op de website: Energieboost › Stichting Kunst & Cultuur (kunstencultuur.nl)externe-link-icoon

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.