Bandje maakt muziek

Jamsessie/open podium

De Badde, Nieuw-Weerdinge
10 maart 2024 - 10 maart 2024
Emmer-Compascuum, Jongeren (12 tot 18 jaar), Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Volwassenen (vanaf 18 jaar), Weerdinge

Elke 2de zondag van de maand is er Jamsessie in Multi Functioneel Centrum de Badde, in Nieuw-Weerdinge. Muzikanten laten verschillende soorten muziek horen aan het aanwezige publiek. Iedereen is van harte welkom om te komen spelen of te genieten van al het live muziek en tevens is de bar geopend voor diverse drankjes en snacks!

Meedoen?
Zing jij of ben je een drummer, gitarist, bassist, toetsenist of speel je een ander instrument? Kom dan mee doen! Ook beginnende bandjes zijn welkom om te komen spelen deze middag. Het gaat niet perse om live muziek, begeleiding met mp3 of backing track behoort ook tot de mogelijkheden. Het gaat niet om hoe goed iemand is, maar om de ervaring en gezelligheid! Met elkaar op een laagdrempelige manier muziek maken en opdoen van podiumervaring is het doel. We willen op de jamsessie met name beginnende muzikanten de mogelijkheid bieden om een nummer(s) te laten horen. Afhankelijk van wat je wilt neem je teksten en/of akkoordenschema’s mee en overleg je met de sessieleider om te kijken of er andere muzikanten met je mee kunnen spelen. Er is tijdens de sessie een backline aanwezig. Wel graag zelf je blaasinstrument(en) meenemen.

Meer informatie?
Jeugd@dorpenzorg.nl / 06-30234011

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.