FIT IN NOORD

FIT IN NOORD

Emmermeer en Emmen centrum
29 november 2023 - 31 december 2024
Volwassenen (vanaf 18 jaar)

Wat houdt Fit in Noord in?

Bij al uw vragen op het gebied van sporten, bewegen, voeding, gezondheid en actieve levensstijl kunnen inwoners van Emmen Noord (Emmermeer en Emmen Centrum) terecht bij Fit in Noord. Stel uw vraag of geef uw behoefte aan en Fit in Noord gaat hier mee aan de slag. 

Fit in Noord biedt persoonlijke begeleiding en groepsbegeleiding op basis van de leefstijlfactoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar u zich gratis voor kunt aanmelden. 

Fit in Noord zet zich in voor de doelgroep 18+ (volwassenen en senioren).

U kunt ons mailen met al uw vragen over de onderwerpen: sporten, bewegen, voeding, gezondheid en een actieve levensstijl. 

Mailadres: fitinemmennoord@gmail.com 

Wilt u contact met de buurtsportcoaches van Emmen Noord? Dan kunt u mailen naar bscemmennoord@emmen.nl 

Wij vragen u om onderstaande enquête in te vullen want door uw mening kunnen wij Fit in Noord verbeteren. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 2 minuutjes

De enquête is volledig anoniem

Link naar de enquête: https://www.survio.com/survey/d/A4M9E4L0T9I0G6P6X 

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.