G-sportdag FC Emmen

FC Emmen G-sportdag 2024

De Oude Meerdijk
23 juni 2024 - 23 juni 2024
Aangepast sporten
Stadionplein 1, 7825 SG Emmen

De vierde editie van de FC Emmen G-sportdag komt eraan! Op zondag 23 juni kun je kennismaken met aangepast sporten in hét stadion van FC Emmen. Dit geweldige sportevenement is speciaal voor mensen met een handicap. De deelnemers kunnen kennismaken met verschillende sporten en verenigingen uit de buurt. De clinics worden gegeven door professionele trainers. Ook kun je deelnemen aan diverse voetbal challenges bekend van het platform TikTok – gegeven door Gerkicks (@gerkicks met meer dan 260.000 volgers op sociale media!). Hiernaast kan je samen met team Gerkicks je eigen voetbalvideo maken voorop sociale media. Wij vinden het onwijs leuk als de deelnemers toeschouwers meenemen. Denk aan vrienden, familie en begeleiders. Iedereen is welkom. Rondom het stadion van FC Emmen worden er naast de clinics diverse side-events en entertainment georganiseerd. Samen met Fonds Gehandicaptensport en FC Emmen (Naoberschap) maken wij er een feestelijke FC Emmen G-sportdag van. Het programma: 10.00 – 11.00 uur: ontvangst en registratie 11.00 – 12.30 uur: sportrondes 12.30 – 13.15 uur: lunch voor de deelnemers 13.15 – 14.15 uur: sportrondes 14.15 – 14.45 uur: afsluiting met uitreiking medailles

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.