Kinderen bij de spelcontainer in Emmermeer

leisure iconEmmermeer

 • Spelcontainer open

  Het haagjespark

  Elke woensdagmiddag in het Haagjespark is de spelcontainer open. Voor alle kinderen die lekker buiten willen spelen en sporten.

  Elke woensdagmiddag is Buurtsportcoach Diede aanwezig in het haagjespark. De spelcontainer is open en de kids zijn vrij om te spelen met het materiaal uit de spelcontainer. Regelmatig zullen er extra activiteiten plaats vinden houd Actiefinemmen.nl/emmermeer goed in de gaten.
 • Peutersport

  Gymzaal de Meersport

  Lekker spelen en sporten voor peuters en ouders

  Peutersport
 • Activiteitencentrum Emmermeer

  Sedna

  Elke vrijdagmiddag vanaf 14:00 tot 16:30 hebben we open inloop. Iedereen vanaf 10 jaar mag dan langskomen om te chillen, een potje te gamen of een spelletje te doen. Heb je ideeën om te doen of te organiseren? Kom dan vooral eens langs!

  Activiteitencentrum Emmermeer
 • Natuurspeurtocht (VOL)

  Noordbargerbos

  Speurtocht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

  Jongen met schatkaart, strooien hoed en rugzak in het bos
 • Goede vrijdag zaalvoetbaltoernooi

  Sporthal De Kampen Schoonebeek

  -

  GVZV

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je zelf een idee voor een activiteit? Wil je graag iets organiseren in Emmermeer? Neem contact op met de buurtsportcoach of cultuurcoach, we helpen je graag!

Buurtsportcoaches: Noa Sibon en Diede Gras
Cultuurcoach: Henk Radersma

Buurtsportcoaches en cultuurcoach

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.