Dutch Tournament zitvolleybal

Dutch Tournament zitvolleybal 2024

Stadsbroekhal Assen
04 juli 2024 - 07 juli 2024
Aangepast sporten
Stadsbroek 11C, 9405 BK Assen

Het 9de Dutch Tournament zitvolleybal vindt dit jaar plaats op 4, 5 , 6 en 7 juli. Plaats van het toernooi is de Stadsbroekhal in Assen (naast De Bonte Wever). Het Dutch Tournament is een jaarlijks terugkerend zitvolleybal toernooi waar de nationale teams van verschillende landen aan deelnemen. In het najaar zijn de Paralympische spelen. Maar liefst 12 teams van de 18 die aan het Dutch Tournament deelnemen nemen ook deel aan de Paralympische spelen in Parijs. De deelnemende teams dit jaar zijn: Bij de dames: USA, Canada, Italië, Frankrijk, Brazilië, Oekraïne, Duitsland en Nederland. Bij de heren: Iran, Duitsland, Oekraïne, Frankrijk, Brazilië, Kazachstan, Egypte, USA, Italië en Nederland. De eerste 5 genoemde bij de dames en de eerste 7 genoemde bij de heren nemen deel aan de Paralympische spelen. Hierdoor zijn er in de Stadsbroekhal weer topwedstrijden op hoog niveau te zien. Wij nodigen u allen uit om naar de wedstrijden te komen kijken en de teams aan te moedigen. Het adres van de Stadsbroekhal is: Stadsbroek 11C, 9405 BK Assen. De entree is gratis. De tijden van de wedstrijden zijn: Donderdag 4 juli: 18.00 (3 wedstrijden) Vrijdag 5 juli: 08.30 – 19.00 uur (laatste wedstrijden starten om 19.00 uur) Zaterdag 6 juli: 08.30 – 19.00 uur (laatste wedstrijden starten om 19.00 uur) Zondag 7 juli: 08.30 – 16.00 uur (finales starten om 15.00 uur) Ook zijn de wedstrijden live te volgen op YouTube, Instagram en Facebook. Op Facebook en Instagram staat ook het volledige wedstrijdschema en de link naar het YouTube kanaal.

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.