Een imker houdt een honingraad vast met bijen daarop.

Bijenmiddag

Bijentuin Emmermeer
06 juli 2024 - 06 juli 2024
Angelslo, Barger-Compascuum, Barger-Oosterveld, Bargeres, Delftlanden, Emmen-Centrum, Emmer-Compascuum, Emmerhout, Emmermeer, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam/Veenoord/Zandpol, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Rietlanden, Roswinkel, Schoonebeek, Weerdinge, Weiteveen/Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer

Durf jij als een echte imker een kijkje in de bijenkast te nemen, of blijf je liever op afstand om de honing te proeven? Het kan allebei. Wegens succes op herhaling: een bijenmiddag bij de imkers van de Bijentuin Emmermeer.

Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en wordt georganiseerd door IVN Emmen-Coevorden.

Natuurbeleving staat voorop
Wij geven de kinderen graag alle aandacht om ze volop de natuur te laten beleven. Dat kan het beste met een besloten groep van kinderen die van tevoren zijn aangemeld.

Begeleiding
Er gaan altijd minimaal drie begeleiders mee. In bijzonder gevallen kunnen ouders, in overleg, als begeleider mee. Voor informatie: mailen naar IVN Emmen-Coevorden.

Locatie
Enkele dagen voor aanvang van deze activiteit ontvang je een e-mail met daarin meer informatie en de locatie van de verzamelplaats.

Wat: op bezoek bij de imker
Voor wie: kinderen 6 t/m 12 jaar
Wanneer: Zaterdag 6 juli  (Aanmelden voor 4 juli!)
Tijd: 14.00-16.00
Locatie: Bijentuin Emmermeer. Exacte locatie volgt na inschrijving.
Kosten: 3,-

Contact: ivn.jeugd.emmen@gmail.com


Aanmelden bijenmiddag

Contact

Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar actief@emmen.nl. Vermeld de locatie van jouw dorp of wijk. Dan kunnen we jouw vraag snel beantwoorden.

Wil je ons volgen?

De meeste buurtsport- en cultuurcoaches gebruiken Facebook en Instagram om activiteiten in dorpen en wijken te delen. Ben je benieuwd naar activiteiten? Volg dan de buurtsportcoaches en de Brede School in jouw dorp of wijk.